fredag 1. oktober 2010

MEDELEVVURDERING AV LYRIKKMONTASJENE!

Resultatet fra forrige ukes multimodale lyrikkmontasjer var meget bra, så i dag slo vi til med medelevvurdering av montasjene. Vi (dvs. jeg og Sissel Irene) gikk først gjennom kriteriene og hva elevene skulle se etter når de fikk se montasjene. Deretter viste vi alle montasjene to ganger, og til slutt måtte de 12 guttene si to positive ting, og ett tips til forbedring til hver enkelt montasje. Både det å vurdere andre, og det å bli vurdert var nytt for de fleste av elevene. Alle måtte likevel si noe, selv om de kanskje ikke ville, og det gikk over all forventning.

3 kommentarer:

  1. Alle sa noe og det er jo et mål. Koser meg i timene og synes det går bra i forhold til hva jeg forventet. Montasjene likte jeg, mye bra der

    SvarSlett
  2. Det er ofte lettere å kommentere andre når en vet hvilke kriterier en skal vurdere etter. Så bra at dere hadde en fin time:)Skal bli kjekt å treffe deg etter helga:)

    SvarSlett
  3. Det høres ut som et vel forberedt, målrettet og vellykket opplegg. Tipper det innebar mye nytt, på atskillige måter en knallbra trening og merkbar utvikling for gutta i klassen.

    SvarSlett